Just Ten Sweden

aboutus

Just Ten är ett  racketmärke från Manresa/Barcelona. Vi fastnade för det fina hantverket och den genuina kvalitén på racketarna. Vi hoppas att ni, precis som vi ska få njuta av spelglädjen och känslan i ett Just Ten-racket!

Våra Racketar

Kostak
Väldigt mjukt rack där du få en otrolig fart på bollen. Racket är ganska tungt och har sin tyngd lite längre upp i racketen. Du känner bollträffen tydligt. Kolfiber och vitt Eva skum. Rekommenderat till de mer erfarna spelarna som har en viss racketvana iom att racket är tungt och kan påfresta underarmen och axeln.

Pris: 2295 kr

Yellow K
En hård yta dock lite mjukare inuti. Detta ger en känsla av fart och en tydlig bollkänsla. Något mer framtungt än balanserat (mitt på halsen). Detta är rekommenderat till de som spelat under en längre period eller har en tidigare racketvana.

Pris: 2695 kr

Elektra
En hård yta och mjuk kärna. Detta racket ger dig mer kontroll. Detta för att vikten sitter längre ner som ger även en minimal påfrestning på armen o axeln. Känner bollträffen tydligt och rekommenderas till de som vill ha lite lättare rack men fortfarande en hård yta.

Pris: 3195 kr

Red K
Ett mjuk rack rakt igenom. Lite mer kompakthet av skummet som gör att träffen blir lite stummare och därtill inte lika tydlig bollkänsla och träff. Balanserat rack som passar väldigt många. Med detta racket får du kontroll bollen mer än fart.

Pris: 2795 kr


Black K
Ett balanserat rack som passar princip alla. Ett fart rack som är lättspelat och håller länge för en vanlig motionär. Gjort av glasfiber som gör i sin tur att du får mycket fart i bollen. Bollträffen är mer åt det stumma hållet men fortfarande ett förlåtande racket.

Pris: 1900kr

Shock gul
Ett kraftfullt rack som är hårt och framtungt. Rekommenderas inte till motionärer eller nybörjare. En otrolig fart får du och tyngd i slagen. Du bör ha en racketvana om du väljer detta racket. Väldigt tydlig bollträff med detta rack.

Pris: 3495 kr

Fuksia
Väldigt likt RED K. Mjukt racket igenom med en stum träff. Dock sitter vikten lite längre ner för att göra det något mer lättspelat.

Pris: 2495 kr

Orange K
Hårt och stumt rack som inriktar sig på fart. Framtungt och rekommenderas till de erfarna spelarna. Bollträffen är väldigt stum men med minimal vibrationer i racketen. Passar den aggressiva spelstilen.

Pris: 2795 kr


Bruk
Ett rack som passar många. Ett hårt rack med mjuk kärna. Tydlig bollträff och låter väldigt mycket vid träffmomentet. Lite framtungt men inte till fullo. Du får mycket fart och rekommenderas till de mycket aktiva spelarna.

Pris: 2795 kr

Zaask
Väldigt hårt rack o hård kärna. Det är svårspelat rack som kräver erfarenhet. Bollträffen känner du tydligt. Ett rack du får fart med OM du slår igenom materialet. Slår du inte igenom materialet får du en känsla av kontroll. Rekommenderas till erfarna spelare.

Pris: 3195 kr

 

Banzak
Samma som zaask men banzak är mer framtungt. Annars princip likadant rack.
Väldigt hårt rack o hård kärna. Det är svårspelat rack som kräver erfarenhet. Bollträffen känner du tydligt. Ett rack du får fart med OM du slår igenom materialet. Slår du inte igenom materialet får du en känsla av kontroll. Rekommenderas till erfarna spelare.

Pris: 3195 kr

 

Hydra K

Finns i två varianter, den med blank yta är en mjukare racket som passar medelspelaren och den matta är hårdare och kräver lite mer racketvana. Racketen säljs endast i Sverige då den är framtagen av Daniel Windahl och Simon Vasques för den svenska padelspelaren.

Pris: 2595 kr

 

Hydra
Elektra
Yellow K Evo
Fuksia K Evo
Orange K Evo
Bruk
Black K Evo
banzak-basaltik
zaas-k-basaltik
Show More
Orange K Evo