Tidsbokning, abonnemang o träning

Tidsbokning: När du bokar bana får du ett sms med en kod till ytterdörren och den bana du hyrt tänds upp 5 minuter innan bokad tid. Avbokning ska ske 12 timmar innan utsatt tid för att du ska få tillbaka dina pengar, om det skulle vara något problem med betalningen kontaktar du Matchi. Tiderna kostar 300 kr dagtid, vardag före 16:00, efter 16:00 på vardagar och helger kostar det 400 kr/timme. Centercourten i Librobäck är det 1,5 timmesbokningar på och kostar 660 kr/bokning. På Centercourten i Librobäck är det vid olika tillfällen träning på övervåningen med musik, bra att veta!

Abonnemang: Om du är intresserad av ett abonnemang kan du maila info@uppsalapadelcenter.se. Abonnemangen rullar från 1/1 till midsommarveckan och startar sedan i mitten av augusti och slutar 31/12. Abonnemangen ska sägas upp 2 månader innan terminsavslut.

Ungdomskortet: Fredag & lördagkväll, spela för 200 kr/tim 

Från och med nu kan du som är mellan 18 och 25 år köpa ett klippkort där du betalar 200 kr/speltillfälle på fredagkvällar och lördagkvällar. Köpet sker på följande sätt: Du blir medlem i vår förening (länk finns på vår hemsida, Uppsala Padel Club) för 300 kr/år. Meddela att du vill köpa ett Ungdomskort. Du måste ha en profil i Matchi för att vi ska kunna lägga till kortet, du swishar betalningen Uppsala Padelcenter och vi lägger till kortet. Kortet fungerar endast fredag kl 19.23:30 och lördag 17-23:30.

Träning i Librobäck eGym

I september öppnar vi upp övervåningen i Librobäck för träning med eGym men även en sportzone för dig som vill träna själv eller i grupp. Häng med och träna-tjejerna (Anna och Chris) finns på Facebook om du är intresserad av rolig och effektiv träning redan nu!